Hufvudstadsbladet måndag 3.1.11

Läs dagens Husis. Den är såååå innehållsrik för den som vill lära sig mer om hur vi har det. Läs sidorna 2-3 om fosterföräldrar, läs det långa insändarbrevet från Pertti Kavén på sidan 11 om separerade barns känslor och läs sidan 12 om den italienske psykologens syn på västvärlden…att ”vi lever som om vi vore odödliga”. Som bonus i denna läsupplevelse om den sociala verkligen finns på sidorna 14-15 en svensk serietecknares syn på relationer och vad svårt det tycks vara med kärleken i dag.

Ett jättebra nummer !

Själv ska jag försöka få en bilfirma att slå ut några bucklor på bilen…den materiella verkligheten.

Den som läser bloggen och tycker om den, blir upprörd eller engagerad på annat sätt, får gärna tipsa sina vänner om den. Jag har tänkt att 2011 skulle bli barnets år…året då vi börjar bry oss. Jag tog kontakt med en organisation/förening i Sverige som tänker som jag. Barnens Rätt Till Föräldrarnas Tid. Vi hittade varandra, till min stora glädje, vilket gör det möjligt för mig att bredda och fördjupa mina tankar även i fortsättningen…med någon större i ryggen. Tack !

Gott nytt år förresten till er läsare !

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hufvudstadsbladet måndag 3.1.11

  1. Stevie skriver:

    How fun! Can’t wait to see/hear more about this shoot you did. And for the re0o;d&#823crI went to bed at 9am. Can you say loser? Have a great weekend! x

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *