Arbetets underbara boja

TACK alla som hört av sig till mig och min hemsida. Jag är dålig på att svara var och en personligt men ni ska veta hur roligt det känns att texterna når ut.

Sen ett år tillbaka lever jag i mitt hemland och arbetar. Det är fantastiskt skönt att känna sig behövd igen av arbetslivet. Att ”fastna” i familjens hähn har sina sidor och vi vuxna är nog inte ämnade att leva av samhället. Många har inget alternativ. Psykisk ohälsa, utförsäkringar, otillräckliga bidrag mm mm skördar sina offer.

Vad ”välfärdsstaten” inte vill förstå år 2013 är att man själv förlorar på att hålla folk nere i eländet. På lång sikt.

Jag har försökt komma ut till olika ”maktmänniskor” med mitt budskap om vad vi gör med våra små barn när vi föredrar att de växer upp i det allmänna framom familjen men det är stört omöjligt att få någon att våga lyssna. Man bemöter mig med tystnad och då vet man att man berört den ömma punkten.

Människor, läs kvinnor, jag träffar berättar dagligen hur konstigt och mot naturen det känns att bara tänka tanken på att föda barn och sedan lämna bort dem. Dessa kvinnor kommer alltid från andra kulturer än den västerländska. Så tyckte vi också för 50 år sen. Kvinnor som vill vara mamma med sina barn där hemma betraktas i dag som störda !!!

Återkommer

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *